Stijl voor iedereen!

Twinstyling komt naar Uden

Wij zijn Sanne en Anouk van Deurzen. Onze opleiding, allround kapper/barbier hebben wij gevolgd op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Maar de kleine kneepjes van het vak hebben wij bij Haarstudio Paul te Wanroij geleerd.

Sinds 1 oktober 2019 hebben wij een eigen salon in Langenboom. Niet zo groot maar wel heel gezellig en vakkundig, zeggen onze klanten altijd.

En nu (weer) op 1 oktober 2021 kregen wij de sleutel van onze nieuwe salon in zorghotel Udens duyn en gaan wij hier onze nieuwe (2e) vestiging openen. Vanaf 12 oktober 2021 zijn er afspraken in te plannen.

Samen vullen wij elkaar super aan, wij zijn creatief, gaan regelmatig op cursus voor de nieuwste ontwikkelingen en houden van de gezelligheid in de salon! Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe salon. Kom gerust kennis met ons maken!

Bij Twinstyling zijn dames en heren van harte welkom.

Wij geloven dat je je gelukkiger en beter voelt als je er mooi uit ziet. Daarom willen we u laten stralen met een mooi kapsel dat ieders persoonlijkheid benadrukt. En dat doen we met passie, creativiteit en expertise.

Voor de dames zorgen wij dat er in een gezellige sfeer wordt geknipt, gekleurd en gestyled. Er worden wimperbehandelingen gedaan en voor de nagels kunt u terecht voor een behandeling met gellak. Wij gebruiken de producten van de Glynt, Florance en Wimperwelle.

Voor de heren kunnen wij naast knippen ook het barbiervak uitoefenen. Het ambacht van barbier/herenkapper in een modern jasje, met de aandacht en zorg van vroeger en de technieken van nu. Voor uw kapsel en baard hebben wij de producten van Glynt.

Ook hebben wij de mogelijkheid om desgewenst naar een kamer in het hotel te kunnen komen aangezien wij een mobiele wasbak hebben. Ook mensen van buiten het hotel zijn welkom!

Eerst moet er nog wat geklust worden in onze nieuwe salon en daarom volgen onze openingsdatum en openingstijden nog.

Schrijf ons

Adres

Annaboulevard 6
5406 PZ Uden

Deel bericht op:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn

Global Curl

Global Curl is een techniek speciaal ontwikkelt voor krullend haar. Er zijn vele technieken voor krullen. Op deze manier van

Bekijken »

Kies je locatie

Tot snel!