Stijl voor iedereen!

Kinderfeestje in de kapsalon

Jouw kinderfeestje in de kapsalon vieren? Dat kan bij ons! Dit is al mogelijk vanaf € 24,- per kind en heeft u de keuze uit de volgende verschillende feestjes:

  • Een echte prinses worden
  • Vriendinnen glamour party

Een echte prinses worden

Bij dit feestje word je om getoverd tot een echte prinses! Dit feestje is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Ze mogen komen in hun mooiste prinsessen outfit. De kindjes krijgen om en om een mooi kleurtje nagellak en een beetje make-up (oogschaduw en lippenstift) en natuurlijk worden de haren naar wens gestyled. Ondertussen maken de kindjes een fotolijstje, deze mogen ze helemaal zelf naar hun eigen stijl op maken met allerlei knutsel materiaal. Ook wordt er voor drinken en lekkers gezorgd (snoep). Wij hanteren een maximum van 6 kinderen per feestje. Na afloop maken we een foto van de mooie prinsessen. Deze printen we meteen uit en komen in de gemaakte fotolijstjes die ze mee naar huis mogen nemen.

Vriendinnen glamour party

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, lDit feestje is bedoeld voor meiden van 7 tot 12 jaar. Zij trekken hun coolste glamour outfit aan. De meiden worden om en om gestyled tot een super coole glamour girl! Ook krijgen ze een mooie kleur nagels en een beetje make-up (oogschaduw lippenstift en mascara) en ook worden natuurlijk de haren gestyled naar eigen wens. Omdat het een Glamour party is hebben we voor deze meiden ook glitters voor op het gezicht en voor in de haren. Hier mogen ze zelf voor kiezen. Ook krijgen ze wat drinken en wat lekkers tussendoor (bijv. chips). Ondertussen maken de meiden een mooi foto lijstje die ze zelf mogen versieren met allerlei glamour steentjes en glitters. Na afloop wordt er een mooie foto gemaakt van deze super mooie meiden. Deze foto mogen ze meteen in het lijstje doen en mee naar huis nemen.uctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Deel bericht op:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn

Global Curl

Global Curl is een techniek speciaal ontwikkelt voor krullend haar. Er zijn vele technieken voor krullen. Op deze manier van

Bekijken »

Kies je locatie

Tot snel!